Bent u op zoek naar een huurobject?

Waarom uw woning huren via Lokaal Wonen?

  • Altijd een eerlijke prijsverhouding
  • Actueel en juist aanbod van woningen
  • Wij plannen en doen persoonlijk de bezichtiging met u
  • Op de hoogte van wisselende wet- en regelgeving
  • Ruime ervaring in verhuur van woningen

Over verhuren met Lokaal Wonen

Wij staan klaar om u te helpen bij het volledige beheer en bemiddeling van uw vastgoed. Bij Lokaal Wonen garanderen we altijd een eerlijke prijsverhouding, een actueel en juist aanbod en een persoonlijke benadering tijdens het hele verhuurproces.

Bij vastgoedbeheer is het essentieel om een betrouwbare en ervaren partner aan u zijde te hebben. Met onze ruime ervaring in het beheer van onroerend goed weten we precies hoe we uw vastgoed optimaal kunnen verhuren. We zorgen voor een zorgvuldige selectie van potentiële huurders en zoeken altijd naar de juiste match tussen huurder en het object.

Het is van cruciaal belang om op de hoogte te zijn van wisselende wet- en regelgeving bij het verhuren van vastgoed. Wij houden voortdurend de ontwikkelingen op dit gebied in de gaten en zorgen ervoor dat uw huurovereenkomsten voldoen aan alle vereisten. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat alles volledig voldoet aan de geldende wetten en regels.

Bij Lokaal Wonen begrijpen we dat een actueel en juist aanbod van vastgoed van groot belang is. Daarom werken we constant aan het bijwerken en verifiëren van onze beschikbare objecten. Huurders kunnen vertrouwen op ons om betrouwbare informatie te krijgen over de objecten die we aanbieden. Hierdoor vergroten we de kans op een succesvolle en snelle verhuur.

Een persoonlijke benadering staat centraal bij Lokaal Wonen. We plannen en geven persoonlijk de bezichtiging van uw vastgoed met geïnteresseerde huurders. Op deze manier kunnen we de huurder beter leren kennen en hun specifieke behoeften begrijpen. Dit helpt ons om de juiste huurder te vinden die goed past bij uw wensen.

Kies voor Lokaal Wonen als u wilt profiteren van onze uitgebreide ervaring, professionele aanpak en eerlijke prijsverhouding. Laat ons u helpen om uw onroerend goed op een professionele manier te verhuren, terwijl u geniet van de rust die vastgoedbeheer met zich meebrengt.

Neem vandaag nog contact op met Lokaal Wonen en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het verhuren van uw vastgoed. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Beschikbaar te huur

Welkom op onze pagina met verschillende huurobjecten. Bij Lokaal Wonen zijn we er om u te ondersteunen met aanvullende informatie en het plannen van bezichtigingen.

Wij begrijpen dat het huren van onroerend goed een belangrijke stap is en verzekeren u dat u bij ons een betrouwbare partner vindt. Lokaal Wonen staat bekend om het leveren van correcte huurovereenkomsten en we streven naar een naadloze afhandeling van het gehele proces.

Bij ons krijgt u persoonlijke aandacht en één vast aanspreekpunt, waardoor we altijd snel kunnen reageren op uw vragen en behoeften. We staan klaar om u te helpen en te begeleiden gedurende het hele huurproces.

Onze prioriteit is om u een comfortabele en zorgeloze huurervaring te bieden. We selecteren zorgvuldig ons aanbod en zorgen ervoor dat de te huren objecten aan de nodige standaarden voldoen. U kunt rekenen op kwaliteit en een object die voldoet aan uw wensen.

Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen assisteren of een bezichtiging kunnen plannen. Voor aanvullende informatie over ons aanbod kunt u altijd bij ons terecht.

Maak de juiste keuze bij het aangaan van een huurovereenkomst en kies voor de betrouwbare en professionele diensten van Lokaal Wonen!

Aanbod

PER DIRECT BESCHIKBAAR (nu ook foto's woonruimte aanwezig)

Bedrijfsruimte en woonruimte Piusstraat 20, Tilburg

€ 1.500,00 p.m. exclusief gas, water en licht

Gelegen in het centrum van Tilburg - Keukenruimte voorzien van keukenblok - Twee toiletruimtes -
Woonruimte 2 verdiepingen - Badkamer - Keuken - Woonkamer - Twee slaapkamers - Balkon

Contractduur: 1 jaar

Voorwaarde: 2 maanden borg

© 2022 LOKAAL WONEN B.V.

Op afspraak bent u van harte welkom bij ons op kantoor
Tivolistraat 150,
5017 HT Tilburg