Bent u op zoek naar een erkende taxateur?

Waarom uw woning laten taxeren door Lokaal Wonen?
  • Altijd een professioneel taxatierapport
  • Wij werken samen met erkende taxateurs
  • Altijd een eerlijke prijs
  • Maandelijks tientallen euro’s besparen wanneer u in aanmerking komt voor rentekorting (neem hiervoor contact met ons op)

Redenen om een taxateur in te schakelen

Het laten uitvoeren van een taxatie kan verschillende redenen hebben. Een veelvoorkomende reden is wanneer u een hypotheek wilt afsluiten of wijzigen. Maar een taxatie kan ook waardevol zijn om inzicht te krijgen in de werkelijke waarde van een woning en om beter te kunnen onderhandelen bij de aankoop of verkoop. Als u van plan bent om een woning te verhuren, kan een taxatie helpen bij het bepalen van de toekomstige huurinkomsten. Bovendien biedt een taxatierapport inzicht in eventuele risico’s die aan een woning verbonden kunnen zijn.

Heeft u al nagedacht over de mogelijkheid van rentekorting op uw hypotheek? Deze rentekorting is van toepassing wanneer uw hypotheekschuld lager is dan de waarde van uw woning. Als u denkt in aanmerking te komen voor rentekorting of als u een taxatie voor een ander doel wilt laten uitvoeren, neem dan contact met ons op. Wij schakelen een professionele taxateur in die aan uw specifieke wensen voldoet.